Tävla med oss!

Policy vid tävlingsspel för våra medlemmar

Alla tävlingar som anordnas av Valley GK är öppna för alla medlemmar inom Hills Golf & Sports Club. Vid våra öppna tävlingar finns självklart möjligheten att som medlem bjuda in gäster från utomstående klubbar.

För att spela i något av våra lag i seriespel behöver man ett medlemskap i Valley GK.

Vårt goa´ gäng ”hurtigruttare” är en grupp där alla är medlemmar i Valley GK. Självklart är andra spelare välkomna att ”prova på” hos ”hurtigruttarna” för att se om man vill hänga på fler aktiviteter. Vi vill gärna att fler ansluter sig till oss ”hurtigruttare”, både för våra sociala aktiviteter och fikan efter rundan på tisdagar.

Deltagande i Valley GKs tävlingar deltar genom erläggande av startavgifter. Valley kommer anordna många tävlingar under året , tex, KM, Hurtigrutten, Valley Medlemsgolf och Valley Ladies Golfen. Vid Valley Seriespel utgår ingen startavgift.

Allt spel på Valley Course administreras av Hills Golf & Sport Club.

Startavgiften bestäms av Valley GK och kommuniceras av respektive tävlingsledare inför varje tävling.

Tävlingsbestämmelser 2024

Information om vad som gäller under 2024 publiceras innan säsongsstart.

Tävlingsschema 2024

Tävlingsschemat publiceras innan säsongsstart.

Lokala och tillfälliga regler – Valley Course

Önskar du spela Valley Course bokar du din runda genom Hills Golf & Sports Club. Lokala och tillfälliga regler för Valley Course publiceras här för information.
Lokala regler.
Tillfälliga lokala regler.

Slopetabell Valley Course
Våra kommittéer

Mer om våra kommittéer, samt vilka som är kontaktpersoner, hittar du här.

Valley Ladies Golfen

Information om 2024 publiceras innan säsongstart.

Hurtigrutten

Information om 2024 publiceras innan säsongstart.

Medlemsgolfen Valley

Information om 2024 publiceras innan säsongsstart.

Seriespel Herr

Information om 2024 publiceras innan säsongsstart.

Summerburst 2023 – klubbtävling 11 juni

Text i inbjudan:
Torrekulla GK bjuder in till säsongens första öppna tävling på Valley Course.

Öppen för medlemmar i Hills G&SC, där varje medlem kan bjuda in en gäst från utomstående golfklubb. Tävlingsgreenfee är då 350kr.

Det blir en Fyrboll/Bästboll över 9 hål (eventuellt 12 om möjligt).

Anmälningsavgift är 150kr/spelare.
Extra tävlingar blir Närmast hål på Hål 1 och Hål 9 (12).

Man kan anmäla sig individuellt och bli ihoplottad med partner.

Tävlingsledare är Christer Dovermar och Håkan Linder.

Triumfglass Dolce 2023 – klubbtävling 15 juli

Text i inbjudan:
Sommarens två traditionella glassdagar sponsrat av Triumf Glass. Första dagen spelar vi en Fyrboll/Bästboll och andra dagen en singeltävling slaggolf över 12 hål.

Tävling Dag 1 är Triumf Glass Dolce ; Fyrboll/Bästboll över 12 hål. Dessutom Närmast hål tävling på Hål 1 och hål 12.

Tävlingsledare är Ulf Södervall, P-A Ask och Majlis Johansson.

Triumfglass Dumle 2023 – klubbtävling 16 juli

Text i inbjudan:
Sommarens två traditionella glassdagar sponsrat av Triumf Glass.

Andra dagen spelar vi en singeltävling, Triumf Glass Dumle, slaggolf över 12 hål. Dessutom Närmast hål tävling på Hål 1 och hål 12.

Tävlingsledare är Ulf Södervall, P-A Ask och Majlis Johansson.

Klubbmästerskap 2023 Torrekulla GK

Kort reportage och resultat från KM och Kategori-KM hittar du här.

Anmälan gör du via Gamebook och denna länk.

Välkommen att spela Torrekulla GKs klubbmästerskap på Valley Course, helgen 12-13 augusti. Då spelas KM för herr, dam samt Kategori-KM. KM herr och dam spelas med två 12-hålsrundor dag 1 och en runda dag 2. Kategori-KM spelas över 12 hål på lördagen. Du kan spela både stora KM och Kat-KM.

Du som anmäler dig till Kategori-KM väljer samtidigt önskad åldersklass. Om mindre än tre deltagare är anmälda i en klass finns det möjlighet att delta i en annan, yngre, klass. Detta justeras när anmälningstiden har gått ut. Det krävs minst tre deltagare i en tävlingskategori för att en klubbmästare ska kunna utses.

Mästerskapet är öppet för alla medlemmar i Hills Golf & Sports Club. Ingen startavgift tas ut.

Tävlingsledare är Ulf Södervall (0760489123), Christer Daun och Göran Karlsson.

Välkomna!
Torrekulla GK

Coop 2023 – klubbtävling 20 augusti

*tävlingen spelades 2023*

Söndag den 20 augusti spelas vår nästa klubbtävling, sponsrad av Coop. Vi spelar 12 hål som en tremanna scramble. Man kan anmäla sig individuellt och sedan läggas in i lag av tävlingsledningen. Vi kör också närmast hål på hål 1 och 12.

Första start: 09:00
Startavgift: 300 kr/lag. Swisha betalning för laget till 1231700293. Eventuell tävlingsgreenfee är 350kr och betalas i receptionen.

Tävlingsledare: Govert Hellstrand och Göran Karlsson

2023 Klubbtävling & Jubileumsfest 30 september

*tävlingen spelades 2023*

Torrekulla GK bjuder in till en partävling över 12 hål.

Halloween 2023 – klubbtävling 29 oktober

*tävlingen spelades 2023*

Torrekulla GK bjuder in till säsongens sista tävling. Vi tävlar Irish/Greensome över 12 hål, med närmast hål tävling på hål 1 och hål 12.

Close accordion Open accordion

Valley Golfklubbs vision är att erbjuda Gemenskap, Samhörighet och Glädje. Vi är golfklubben för att bygga relationer och sociala kontakter och genomför därför många aktiviteter, ofta i form av tävlingar. Ansvaret för att genomföra dessa ligger hos våra engagerade kommittéer. Vårt övergripande mål i allt vi gör ar att verksamheten ska stimulera och hjälpa våra medlemmar att delta i aktiviteter där man utvecklas både som golfspelare och god föreningsmänniska.

Valley GK ideella förening är tillsvidaremedlem (M1) hos Svenska GolfFörbundet och Riksidrottsförbundet. Det betyder att du som medlem hos oss får vara med och tävla om mästerskapstecken såsom SM, RM och DM.

Till vår kalender

I vår kalender ser du samtliga inplanerade aktiviteter för dig som medlem i Valley Golfklubb.