Vi firade Torrekulla GKs 20-årsjubileum

Det blev en fantastiskt trevlig dag på Valley Course, och Hills, när vi firade vår milstolpe som klubb lördagen den 30 september. Vädret var kanon för golf och vi var 40 spelare som deltog, fördelade på 13 lag, i en rolig 3-manna scramble. 

Vann gjorde lag Filip Leksjö, Anne Clausen och Gert Clausen. Tvåa kom lag Roger Svantesson, Nina Taube och Göran Arnewid. Trea placerade sig Bert Hansson, Marie Hansson Wegerstam och Tord Hanson.

Efter vår scramble väntade en mycket spännande puttningstävling, organiserad av vår eminenta ordförande. Vinnare blev Carina Ask, tvåa kom Göran Arnewid och tredjeplatsen knep Mona Berg. 

Vi njöt därefter tillsammans av en god lunch på Hills grymma restaurang. Det bjöd på utsökta kalvfärsbiffar, lite pilsner och ett gott glas vin för de som var sugna. 

Stort tack till alla 46 medlemmar som deltog och skapade ytterligare ett minne, och firade en milstolpe, i vår historia som golfklubb. 

Styrelsen vill också rikta ett stort tack till Ulf Södervall som tävlingsledare. Ulf hade stor del i genomförandet, prisutdelningen och att allt löpte av på bästa sätt. Tack också till Hills Golf & Sports Club samt Hills Restaurang. 

Styrelsen Torrekulla GK

Resultat från tävlingen hittar du här