Tack till alla som deltog på Torrekulla GKs årsmöte

Vi var 38 medlemmar på vårt årsmöte den 11 december, ett stort tack för ert deltagande! Vi fick en stund av fin gemenskap i restaurangen i Hills klubbhus, där det även bjöds på kaffe och kaka. Vi tog del av ett bildspel, på storbilds-TV, som visade några av föreningens alla aktiviteter under 2023. Trots att vi inte är en stor förening räknat i antal medlemmar, har vi minsann haft fullt upp med ca 100 aktiviteter under året som gått. Det har varit seriespel, medlemsgolf, KM och öppna tävlingar. I slutet på säsongen hade vi även ett lyckat tävlingsarrangemang tillsammans med Hills Golf & Sports Club, ”Halloween in the Valley”.

Efter tillbakablicken på året som gått, höll vår tävlingschef Ulf Södervall i en prisutdelning som hyllade våra nyligen korade klubbmästare. 

KLUBBMÄSTARE 2023
Herr Filip Leksjö
H22 Robin Wittlock
H40 Erik Bojesson
H50 Thomas Westerling
H60 Ulf Södervall
H70 Jan Johansson
D50 Rose-Marie Lundberg
Junior 15-21 Sixten Sandqvist

Efter prisutdelning tog ordinarie årsmötet vid och under detta godkändes bland annat en inlämnad proposition om namnändring av vår förening från Torrekulla GK, till Valley GK. Denna förändring slår igenom vid kommande årsskifte.