God Jul & Gott Nytt År

Till dig som medlem i Torrekulla GK; Ett stort varmt tack för i år!

När vi nu mot slutet av året blickar tillbaka så har det minst sagt varit ett händelserikt 2023 som kröntes av att vi firade 20 år som förening. Vi har haft ett verksamhetsår då vi ingått i Hillsfamiljen fullt ut, och vi har hunnit att bo in oss på vår ’nygamla’ hemmabana Valley Course.

Torrekulla GK har i år haft en mycket aktiv föreningsverksamhet med många genomförda tävlingar och det gläder oss att se vilket engagemang ni har i vår klubb. Vi har under året varit 114 aktiva medlemmar och från styrelsens sida är vi mycket måna om att kunna fortsätta verksamheten. Vi hoppas därför att ni alla vill vara med oss även kommande säsong och att ni förnyar ert medlemskap. Det är mycket kul på gång även 2024, ett år då vi dessutom byter namn till Valley Golfklubb.

Varmt välkommen att följa med oss på nästa kapitel i vår resa!

Hälsningar Per-Arne Ask, ordförande
tillsammans med styrelsen